​Kontaktinformation

​Tlf.: 74 66 96 30

E-mail:  Kontakter

Skriv til os her

​Åbningstider

Mandag - torsdag

Fredag

Lørdag

​8:00 - 17:00

8:00 - 16:30

9:00 - 12:00

​Plastvinduer & -døre

Dit valg af vinduer og yderdøre har stor betydning for din boligs fremtoning. Samtidig påvirker dit materialevalg ved udskiftning af vinduer og yderdøre i høj grad, hvor store udgifter du har til vedligeholdelse, og hvor meget tid du skal bruge på det.

Vælger du plastvinduer eller en yderdør i plast, får du et alsidigt produkt, der kræver minimal vedligeholdelse og har en lang levetid. Dertil er plastdøre og –vinduer en æstetisk løsning, hvor du let kan finde et design, der passer til din bolig. Derfor er vinduer og yderdøre i plast en god investering uanset, hvilken bolig eller bygning du har.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Dine fordele ved at vælge vinduer og døre i plast
  • Hvorfor plastvinduer og –døre er et miljørigtigt valg
  • Hvorfor Sønderjyllands Døre og Vinduescenter er det oplagte leverandørvalg

Kontakt en af vores salgskonsulenter i dag, for at høre mere om dine valgmuligheder, når du skal udskifte vinduerne i dit hus eller din yderdør.

Plastvinduer og yderdøre i plast med store fordele

Der er mange faktorer, som spiller ind, når du skal udskifte vinduer eller yderdøre i din bolig. Noget af det du skal overveje er materialets holdbarhed, vedligeholdelsesbehov, energiforbrug og ikke mindst den æstetiske fremtoning.

I dag er det muligt at få plastvinduer med slanke profiler, der giver et klassisk look, som matcher den danske arkitektur perfekt. Det betyder, at du kan få plastvinduer, som let forveksles med trævinduer uden at have den vedligeholdelse et trævindue eller –dør kræver. Det skyldes, at plastvinduer er fuldstændigt vedligeholdelsesfrie og nemme at rengøre. Samtidig har de en god isoleringsevne, mens indvendige glaslister gør plastvinduer mere sikre i forhold til indbrud.

Pas på miljøet med PVC vinduer og -døre

Når du køber plastdøre eller –vinduer hos Sønderjyllands Døre og Vinduescenter, får du en miljøvenlig løsning, som matcher den moderne husejers behov perfekt. Det skyldes, at plastvinduer og –døre i dag er produceret i PVC af høj kvalitet, der ikke indeholder tungmetaller eller blødgørere og er genanvendeligt. Dertil er materialet UV-modstandsdygtigt, og kan derfor holde farven i mange år.

Et vigtigt incitament for at udskifte vinduer er at opnå en varmebesparelse. Moderne plastvinduer lever fuldt ud op til dine krav om en optimal isoleringsevne. Det skyldes, at plast er maksimalt isolerende. Dermed minimerer plastvinduer problemer med ophobning af kondens samtidig med, at de holder varmen effektivt inde og kulden ude.

Køb plastvinduer og – døre hos Sønderjyllands Døre og Vinduescenter

Hos Sønderjyllands Døre og Vinduescenter finder du altid et stort udvalg af plastdøre og –vinduer fra anerkendte producenter til fordelagtige priser. Vi leverer plastdøre med et almindeligt PVC-bundstykke eller med et 25 mm handicapvenligt alu-bundstykke med brudt kuldebro. Samtidig kan du vælge mellem gennemfarvet hvid plast eller mange forskellige farvemuligheder, når du køber plastvinduer og – døre hos os.

Har du spørgsmål eller vil i bare gerne høre lidt mere om hvad vi tilbyder så ring på tlf. 74 66 96 30 eller benyt vores kontaktformular.

Vinduer og døre  |  Plastvinduer og -døre  |  Trævinduer og -døre  |  Trætrapper  |  Træ / aluvinduer og -døre  |  Porte  |  Kontakt os​

​Sønderjyllands Døre & Vindues Center - Hovedgaden 75, 6230 Rødekro - Tlf.: 74 66 96 30 - E-mail: annette@sdvc.dk - CVR-nr: 73752515